Auto verzekering grensarbeiders

Bent u een grensarbeider?

Steekt u elke dag de grens tussen België en Luxemburg over om naar uw werk te gaan?

Vul uw autoverzekering met het pack frontalier, het is gratis!

Een dekking aangepast aan wat u nodig hebt

Wij hebben een aanbod speciaal voor grensarbeiders: aantrekkelijk tarief, met een uitgebreide formule en een onbeperkt aantal kilometers.

Als u met de trein, de bus of met de auto naar het werk gaat, kunt u met onze kilometerformules van een nog beter tarief genieten!

Bijstand over de grenzen heen

Bij een ongeval hebt u de mogelijkheid om uw voertuig te laten herstellen in een garage in Luxemburg en een vervangwagen te krijgen.

In geval van pech onderweg depanneren wij u in Luxemburg met de mogelijkheid om uw voertuig te repatriëren naar de garage van uw keuze (zowel in Luxemburg als in België).

Voorruitverzekering om u het leven makkelijker te maken

Heeft u een sterretje in uw voorruit?
Om u het leven makkelijker te maken, kunt u uw voorruit op uw werk laten herstellen.

Wat kost deze verzekering?

Het pack frontalier is een gratis optie bij uw autoverzekering, de enige voorwaarde om toegang te hebben, is dat u grensarbeider bent.

Algemene informatie en bescherming van de consument

  • Foyer Assurances is een Luxemburgse vennootschap, de producten die zij in België verdeelt in het kader van de vrije dienstverlening zijn onderworpen aan het Belgische verzekeringsrecht.
  • De producten van Foyer Assurances worden uitsluitend verdeeld via een netwerk van onafhankelijke makelaars die u kunnen adviseren en u een verzekeringsvoorstel kunnen aangepast aan uw noden.
  • Voor u een verzekering onderschrijft, nodigen wij u uit om alle nuttige informatie (algemene voorwaarden en informatiefiche) over het product te raadplegen op deze website, in de rubriek Assurmifid.
  • Alle door Foyer Assurances aangeboden contracten hebben een looptijd van een jaar met stilzwijgende verlenging voor dezelfde duur, tenzij één van de partijen ten minste 3 maanden voor het einde van het contract bezwaar maakt, met inachtneming van de wettelijke procedure.
  • Bij klachten kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling (Foyer Assurances S.A. - Kwaliteitsafdeling - 12, rue Léon Laval - L-2986 Luxemburg - Tel.: +352 437 43 30 30 - email : qualite@foyer.lu), die alles in het werk zal stellen om uw tevredenheid te waarborgen. Indien u van mening bent dat u niet de gepaste oplossing heeft gekregen, kunt u contact opnemen met de Ombudsman Verzekeringen (De Meeûssquare 35 te 1000 Brussel)

Nuttige links

Infos produit

Contact

Foyer Assurances
12 rue Léon Laval
L-3372 Leudelange
Tel. verzekering :
+352 437 43 2250
Tel. schadegeval :
+352 437 43 2220

Contacteer ons